Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Pre-Columbian Style Stone F... image

459: Pre-Columbian Style Stone Figure

Estimate: $100 - $200
Sold:$190
Collection of Six African I... image

460: Collection of Six African Items

Estimate: $100 - $150
Passed
Art Deco Dresser w/ Mirror image

461: Art Deco Dresser w/ Mirror

Estimate: $150 - $250
Sold:$140
Royal Worcester Evesham Por... image

462: Royal Worcester Evesham Porcelain

Estimate: $150 - $250
Sold:$130
Large Caverswall Lidded Urn image

463: Large Caverswall Lidded Urn

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Grouping of English Porcelain image

464: Grouping of English Porcelain

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
2 Vases & Glass Tableware image

465: 2 Vases & Glass Tableware

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Cortona, Italy, Oil on Canvas image

466: Cortona, Italy, Oil on Canvas

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
6-Panel Chinese 2-Sided Screen image

467: 6-Panel Chinese 2-Sided Screen

Estimate: $200 - $400
Sold:$120
Lot of Brass Miniatures image

468: Lot of Brass Miniatures

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
American Victorian Style Do... image

469: American Victorian Style Dollhouse

Estimate: $100 - $150
Passed
American Two-Story Dollhouse image

470: American Two-Story Dollhouse

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
American Two-Story Dollhouse image

471: American Two-Story Dollhouse

Estimate: $60 - $120
Sold:$30
Mid 20th C. Tole Lamp image

472: Mid 20th C. Tole Lamp

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
4 African-American Related ... image

474: 4 African-American Related Prints

Estimate: $50 - $100
Sold:$130
c. 1950s Philco Television image

476: c. 1950s Philco Television

Estimate: $100 - $150
Passed
c. 1940s 8mm Projector, Fil... image

477: c. 1940s 8mm Projector, Films, Screen

Estimate: $60 - $120
Sold:$50
Tole Decorated Coal Hod image

478: Tole Decorated Coal Hod

Estimate: $50 - $100
Sold:$40