Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Stieff Sterling Silver Flat... image

496: Stieff Sterling Silver Flatware

Estimate: $450 - $600
Sold:$800
Pr. Gorham Sterling 5-Light... image

496A: Pr. Gorham Sterling 5-Light Candelabra

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
Two Sterling Silver Trays image

497: Two Sterling Silver Trays

Estimate: $150 - $250
Sold:$140
Six Pcs. Assorted Sterling ... image

498: Six Pcs. Assorted Sterling Silver

Estimate: $50 - $100
Sold:$70
Joan of Arc Sterling Silver... image

499: Joan of Arc Sterling Silver Flatware

Estimate: $600 - $900
Sold:$900
Lot of Damaged/Scrap/Dented... image

500: Lot of Damaged/Scrap/Dented Silver

Estimate: $60 - $80
Sold:$150
Silver Chest image

501: Silver Chest

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Grouping of Seven Chinese I... image

502: Grouping of Seven Chinese Items

Estimate: $150 - $250
Sold:$100
Three Chinese Jade Toggles image

503: Three Chinese Jade Toggles

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Two Chinese Jade Toggles image

504: Two Chinese Jade Toggles

Estimate: $200 - $400
Sold:$140
Three Chinese Jade Toggles image

505: Three Chinese Jade Toggles

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Six Chinese Jade Discs image

506: Six Chinese Jade Discs

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Chinese Jade Toggles & Tea ... image

507: Chinese Jade Toggles & Tea Cups

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Bamboo Carved Brush Pot image

508: Bamboo Carved Brush Pot

Estimate: $150 - $250
Sold:$90
Bamboo Carved Brush Pot image

509: Bamboo Carved Brush Pot

Estimate: $150 - $250
Sold:$100
Chinese Carved Hardwood Bru... image

510: Chinese Carved Hardwood Brush Pot

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
Miniature Figure of a Budai image

510A: Miniature Figure of a Budai

Estimate: $60 - $120
Passed
Early 20th C. Mahogany Table image

511: Early 20th C. Mahogany Table

Estimate: $50 - $100
Sold:$100
American Wooden Domestic Items image

512: American Wooden Domestic Items

Estimate: $150 - $200
Sold:$120
6 Stoneware Crocks & Pitcher image

512A: 6 Stoneware Crocks & Pitcher

Estimate: $100 - $150
Sold:$50