Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

22"L Pink Coral Necklace image

548: 22"L Pink Coral Necklace

Estimate: $40 - $60
Sold:$70
Blue Topaz & Diamond Ring image

549: Blue Topaz & Diamond Ring

Estimate: $400 - $600
Sold:$275
14kt Gold & Palladium Ring image

550: 14kt Gold & Palladium Ring

Estimate: $150 - $250
Sold:$120
14kt Gold & Diamond Ring image

551: 14kt Gold & Diamond Ring

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed
Glo-Fire Cast Iron Wood Stove image

552: Glo-Fire Cast Iron Wood Stove

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
Vintage Telephone Booth image

553: Vintage Telephone Booth

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$700
How Much Do You Weigh Scale image

554: How Much Do You Weigh Scale

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
4 Miniature Paintings image

555: 4 Miniature Paintings

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Over 275 Beatles T.C.G. Cards image

556: Over 275 Beatles T.C.G. Cards

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
11 "Beatles" Related Books image

557: 11 "Beatles" Related Books

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
44 "Rolling Stones" Related... image

558: 44 "Rolling Stones" Related Books

Estimate: $100 - $150
Passed
4 Rolling Stones & MTV Jackets image

559: 4 Rolling Stones & MTV Jackets

Estimate: $50 - $100
Sold:$120
Lot of Stones, Warhol, Leib... image

560: Lot of Stones, Warhol, Leibovitz

Estimate: $60 - $100
Sold:$1,000
34 Rock 'n Roll & Related T... image

561: 34 Rock 'n Roll & Related T-Shirts

Estimate: $40 - $60
Sold:$350
Towle Silverplate Punch Bow... image

562: Towle Silverplate Punch Bowl Set

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Painted Queen Anne Style Desk image

563: Painted Queen Anne Style Desk

Estimate: $60 - $100
Sold:$130
Chase Horsehair Blanket image

564: Chase Horsehair Blanket

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
Two Jade Bangle Bracelets image

565: Two Jade Bangle Bracelets

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Two Green Jade Bangle Brace... image

566: Two Green Jade Bangle Bracelets

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
Two Jade Bangle Bracelets image

567: Two Jade Bangle Bracelets

Estimate: $100 - $200
Sold:$80