Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Kashan Runner image

588: Kashan Runner

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Kirman Rug image

589: Kirman Rug

Estimate: $100 - $200
Sold:$275
Caucasian Prayer Rug image

590: Caucasian Prayer Rug

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
Patio Furniture image

591: Patio Furniture

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
4 Charlie's Angels Characte... image

593: 4 Charlie's Angels Character Dolls

Estimate: $40 - $80
Sold:$80
4 Star Wars Character Dolls image

594: 4 Star Wars Character Dolls

Estimate: $60 - $100
Sold:$40
Two WWII Character Dolls image

595: Two WWII Character Dolls

Estimate: $40 - $60
Sold:$20
4 Mego KISS Character Dolls image

596: 4 Mego KISS Character Dolls

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
6 Mego & Mattel Celebrity D... image

597: 6 Mego & Mattel Celebrity Dolls

Estimate: $60 - $120
Sold:$30
11 Large Character & Celebr... image

598: 11 Large Character & Celebrity Dolls

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
Three Sports Celebrity Dolls image

599: Three Sports Celebrity Dolls

Estimate: $40 - $60
Passed
Super Hero Character Dolls image

600: Super Hero Character Dolls

Estimate: $60 - $120
Sold:$70
Lot of Character & Celebrit... image

601: Lot of Character & Celebrity Dolls

Estimate: $40 - $60
Sold:$40
Lot of Character & Celebrit... image

602: Lot of Character & Celebrity Dolls

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
9 Wooden Model Ships image

603: 9 Wooden Model Ships

Estimate: $60 - $80
Sold:$80
9 Wooden Model Tall Ships image

604: 9 Wooden Model Tall Ships

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
9 Wooden Model Tall Ships image

605: 9 Wooden Model Tall Ships

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
Titanic Shadowbox Display image

606: Titanic Shadowbox Display

Estimate: $40 - $60
Sold:$20
Three 19th C. Work Tables image

607: Three 19th C. Work Tables

Estimate: $100 - $150
Sold:$130