Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Larkin Slant Front Oak Desk image

99: Larkin Slant Front Oak Desk

Estimate: $100 - $150
Sold:$150
Oak Dining Table image

100: Oak Dining Table

Estimate: $200 - $300
Passed
Ornate 19th C. Banquet Oil ... image

101: Ornate 19th C. Banquet Oil Lamp

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
4 Bing & Grondahl Porcelain... image

102: 4 Bing & Grondahl Porcelain Figures

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
3 Bing & Grondahl Porcelain... image

103: 3 Bing & Grondahl Porcelain Figures

Estimate: $100 - $200
Passed
11 1/2" Bild Lilli, Germany image

105: 11 1/2" Bild Lilli, Germany

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,100
Vintage No. 2 Barbie image

106: Vintage No. 2 Barbie

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,600
1965 American Girl Barbie "... image

107: 1965 American Girl Barbie "Magnificence"

Estimate: $100 - $300
Sold:$110
#4 Ponytail Barbie, c. 1960 image

108: #4 Ponytail Barbie, c. 1960

Estimate: $100 - $150
Passed
English Pub Table & 4 Chairs image

109: English Pub Table & 4 Chairs

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
Four Wooden Butter Molds image

110: Four Wooden Butter Molds

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
4 Carved Wood Butter Stamps image

111: 4 Carved Wood Butter Stamps

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
4 Carved Wood Butter Stamps image

112: 4 Carved Wood Butter Stamps

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
4 Carved Wood Butter Stamps image

113: 4 Carved Wood Butter Stamps

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Steuben Blue Threaded Cente... image

114: Steuben Blue Threaded Center Bowl

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
English Spode Bone China Te... image

115: English Spode Bone China Tea Service

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Pickle Caster w/ Stand, Cre... image

116: Pickle Caster w/ Stand, Cream & Sugar

Estimate: $150 - $250
Sold:$90
Spatterware Peafowl Plate image

117: Spatterware Peafowl Plate

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Spatterware Peafowl Bowl image

118: Spatterware Peafowl Bowl

Estimate: $100 - $200
Sold:$160