Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Rose Medallion Punch Bowl image

136: Rose Medallion Punch Bowl

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Walker & Hall, Sheffield, E... image

137: Walker & Hall, Sheffield, Egg Caddy

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Hanging Corner Cabinet image

138: Hanging Corner Cabinet

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Roseville Carnelian II & Bu... image

139: Roseville Carnelian II & Bushberry

Estimate: $100 - $150
Sold:$90
Seven Porcelain Figurines image

141: Seven Porcelain Figurines

Estimate: $150 - $250
Sold:$110
Murano Glass Physician image

142: Murano Glass Physician

Estimate: $60 - $80
Sold:$30
3 Murano Glass Vases image

143: 3 Murano Glass Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Pr. Japanese Ginbari Cloiso... image

144: Pr. Japanese Ginbari Cloisonne Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Pr. Japanese Ginbari Cloiso... image

145: Pr. Japanese Ginbari Cloisonne Vases

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Three Figural Jugs image

146: Three Figural Jugs

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
Sheraton Style Mahogany Din... image

147: Sheraton Style Mahogany Dining Table

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Victorian Marble Top Table image

148: Victorian Marble Top Table

Estimate: $80 - $120
Sold:$90
Heywood Wakefield (w/ label... image

149: Heywood Wakefield (w/ label) Rocker

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
9' x 12' Wool Rug image

150: 9' x 12' Wool Rug

Estimate: $150 - $200
Sold:$80
9' x 12' Wool Rug image

151: 9' x 12' Wool Rug

Estimate: $150 - $200
Sold:$130
9' x 12' Wool Rug image

152: 9' x 12' Wool Rug

Estimate: $150 - $200
Passed
Reed & Barton Communion Set image

153: Reed & Barton Communion Set

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
2 English Brass Fireplace T... image

154: 2 English Brass Fireplace Trivets

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
2 Hand-Wrought Iron & Brass... image

155: 2 Hand-Wrought Iron & Brass Trivets

Estimate: $100 - $200
Sold:$140