Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

16" Kestner No. 808 Doll image

196: 16" Kestner No. 808 Doll

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$475
14" Kley & Hahn #536 Charac... image

197: 14" Kley & Hahn #536 Character Doll

Estimate: $2,000 - $4,000
Passed
Large Early China Doll Head image

198: Large Early China Doll Head

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
26" Parian Doll image

199: 26" Parian Doll

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
28" Pouty Heubach Character... image

200: 28" Pouty Heubach Character Doll

Estimate: $3,000 - $6,000
Sold:$1,900
Lanternier Bisque Doll, Size 9 image

201: Lanternier Bisque Doll, Size 9

Estimate: $150 - $300
Sold:$325
Simon & Halbig Doll image

202: Simon & Halbig Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Heubach Kopplesdorf 250 Doll image

203: Heubach Kopplesdorf 250 Doll

Estimate: $150 - $300
Sold:$70
Schoenau & Hoffmeister 5800... image

204: Schoenau & Hoffmeister 5800 Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
Gebruder Kuhnlenz Doll image

205: Gebruder Kuhnlenz Doll

Estimate: $300 - $400
Sold:$225
Bisque Doll, Probably ABG image

206: Bisque Doll, Probably ABG

Estimate: $300 - $400
Sold:$250
Kestner Pouty Bisque Doll image

207: Kestner Pouty Bisque Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
Pair of Wedgwood Vases image

208: Pair of Wedgwood Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Islamic Scribe's Box image

209: Islamic Scribe's Box

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
19th C. Southern One-Drawer... image

210: 19th C. Southern One-Drawer Stand

Estimate: $150 - $250
Sold:$200
4 Pieces of Southern Pottery image

211: 4 Pieces of Southern Pottery

Estimate: $60 - $120
Sold:$70
Albany Slip Southern Churn image

212: Albany Slip Southern Churn

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Pottery Churn and Milk Bowl image

213: Pottery Churn and Milk Bowl

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Catawba Valley Stoneware St... image

213A: Catawba Valley Stoneware Storage Jar

Estimate: $100 - $150
Sold:$80