Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Biltmore Dairy & Other Bottles image

251A: Biltmore Dairy & Other Bottles

Estimate: $40 - $80
Sold:$50
7-Up Soda Bottle Blueprint image

252: 7-Up Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$70
Sunkist Soda Bottle Blueprint image

253: Sunkist Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
Royal Crown Soda Bottle Blu... image

254: Royal Crown Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$70
Sun-Rise Soda Bottle Blueprint image

255: Sun-Rise Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Pepsi-Cola Soda Bottle Blue... image

256: Pepsi-Cola Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Ball Mason Jar Blueprint image

257: Ball Mason Jar Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Three English Pitchers image

258: Three English Pitchers

Estimate: $120 - $180
Sold:$60
Parian Figure & Pitcher image

260: Parian Figure & Pitcher

Estimate: $100 - $150
Passed
2 Japanese Chargers image

261: 2 Japanese Chargers

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
5-Pc. Oriental Miniature Ga... image

262: 5-Pc. Oriental Miniature Garniture Set

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
Monumental Delft Ginger Jar image

263: Monumental Delft Ginger Jar

Estimate: $500 - $700
Sold:$600
Pulaski Display Case image

264: Pulaski Display Case

Estimate: $200 - $300
Sold:$160
Victorian Quilt / Towel Rack image

265: Victorian Quilt / Towel Rack

Estimate: $60 - $120
Sold:$160
2 Pcs.--Egg & Tea Caddies image

266: 2 Pcs.--Egg & Tea Caddies

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Black Persian Lamb Teddy Bear image

267: Black Persian Lamb Teddy Bear

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Jointed Mohair Teddy Bear image

268: Jointed Mohair Teddy Bear

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
c. 1930 Straw Filled Teddy ... image

269: c. 1930 Straw Filled Teddy Bear

Estimate: $100 - $150
Sold:$50