Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

5-Pc. Spode Italian Tea Ser... image

233: 5-Pc. Spode Italian Tea Service

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
11 Pieces Copeland Spode It... image

234: 11 Pieces Copeland Spode Italian

Estimate: $150 - $250
Sold:$140
Six 6-Pc. Place Settings Sp... image

235: Six 6-Pc. Place Settings Spode Italian

Estimate: $200 - $300
Sold:$140
Dutch School Style Oil on B... image

236: Dutch School Style Oil on Board

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
Wicker Sofa and Chair image

237: Wicker Sofa and Chair

Estimate: $400 - $600
Sold:$450
Assortment Vintage Kitchen image

239: Assortment Vintage Kitchen

Estimate: $60 - $120
Sold:$100
Assortment Vintage Kitchen image

240: Assortment Vintage Kitchen

Estimate: $60 - $120
Sold:$90
Assortment Vintage Kitchen image

241: Assortment Vintage Kitchen

Estimate: $60 - $120
Sold:$275
Colonial Currency, PA image

242: Colonial Currency, PA

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Pilgrim Century Bible Box o... image

243: Pilgrim Century Bible Box on Stand

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Carved Oak Wainscot Chair image

244: Carved Oak Wainscot Chair

Estimate: $400 - $600
Sold:$275
Finnigan Manchester Leather... image

245: Finnigan Manchester Leather Satchel

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Coca-Cola Bottle Blueprint image

246: Coca-Cola Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Crass Soda Bottle Blueprint image

248: Crass Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Pepsi-Cola Soda Bottle Blue... image

249: Pepsi-Cola Soda Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$70
Coca-Cola Bottle Blueprint image

250: Coca-Cola Bottle Blueprint

Estimate: $50 - $100
Sold:$50