Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Mink Fur Jacket image

176: Mink Fur Jacket

Estimate: $100 - $150
Sold:$100
Fox Fur Coat image

177: Fox Fur Coat

Estimate: $150 - $300
Sold:$150
Lot of Vintage Metal Frames... image

178: Lot of Vintage Metal Frames & Easels

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
H. Kreg Harrison, Bronze Sc... image

179: H. Kreg Harrison, Bronze Sculpture

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
5 Royal Doulton Children Fi... image

180: 5 Royal Doulton Children Figures & Nanny

Estimate: $150 - $250
Sold:$140
6 Royal Doulton Porcelain F... image

181: 6 Royal Doulton Porcelain Figures

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
3 Royal Doulton Porcelain F... image

182: 3 Royal Doulton Porcelain Figures

Estimate: $100 - $150
Sold:$160
Jazz Festival--Signed by Fa... image

184: Jazz Festival--Signed by Fats Domino

Estimate: $150 - $250
Sold:$110
King H.N. White Alto Saxophone image

185: King H.N. White Alto Saxophone

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
Mirror w/ Ornate Gilt Wood ... image

187: Mirror w/ Ornate Gilt Wood Frame

Estimate: $150 - $250
Sold:$170
Set of 4 Alabaster Lamps image

188: Set of 4 Alabaster Lamps

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
19th C. Gilt Wood & Gesso F... image

189: 19th C. Gilt Wood & Gesso Frame

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
R. Nippress (Am., 20th Cent... image

190: R. Nippress (Am., 20th Century) Painting

Estimate: $200 - $400
Sold:$130
25" Kestner Doll image

191: 25" Kestner Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
15" Kley & Hahn Toddler Boy... image

192: 15" Kley & Hahn Toddler Boy Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$170
Kammer & Reinhardt Bisque H... image

193: Kammer & Reinhardt Bisque Head Doll

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
18" DeFuisseaux Character Doll image

194: 18" DeFuisseaux Character Doll

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
16" Gerbruder Heubach Boy Doll image

195: 16" Gerbruder Heubach Boy Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$130