Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Southern Stoneware Storage Jar image

214: Southern Stoneware Storage Jar

Estimate: $60 - $120
Sold:$60
18th/19th C. Southern Rocker image

215: 18th/19th C. Southern Rocker

Estimate: $60 - $120
Sold:$60
Mahogany Tilt Top Table image

216: Mahogany Tilt Top Table

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Cast Iron Still Bank w/ Dra... image

217: Cast Iron Still Bank w/ Drawers

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Holly Hauser (Am., b. 1963) image

218: Holly Hauser (Am., b. 1963)

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Large French-Style Armchair image

219: Large French-Style Armchair

Estimate: $600 - $800
Sold:$300
c. 1920 French Tapestry image

220: c. 1920 French Tapestry

Estimate: $100 - $150
Passed
Coffee Table w/ Mica Top image

221: Coffee Table w/ Mica Top

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Italian Baroque Carved Wood... image

222: Italian Baroque Carved Wood Altar Stick

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
Bracket Shelf w/ Level Inset image

223: Bracket Shelf w/ Level Inset

Estimate: $60 - $120
Sold:$50
Two American Clocks image

224: Two American Clocks

Estimate: $100 - $150
Sold:$80
19th C. Canton Shrimp Dish image

225: 19th C. Canton Shrimp Dish

Estimate: $100 - $150
Sold:$180
19th C. Canton Sugar, 2 Cre... image

226: 19th C. Canton Sugar, 2 Creamers

Estimate: $150 - $250
Sold:$150
4 Pcs. 19th C. Canton Porce... image

227: 4 Pcs. 19th C. Canton Porcelain

Estimate: $150 - $250
Sold:$300
c. 1820-30 Mahogany Empire ... image

228: c. 1820-30 Mahogany Empire Chest

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
Large Copeland Spode Italia... image

229: Large Copeland Spode Italian Platter

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
8 Pcs. Copeland Spode Italian image

230: 8 Pcs. Copeland Spode Italian

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
8 Copeland Spode Italian Cr... image

231: 8 Copeland Spode Italian Cream Soups

Estimate: $100 - $200
Sold:$120