Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

2 Steiff Mohair Classic Series image

270: 2 Steiff Mohair Classic Series

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
Steiff Cat image

271: Steiff Cat

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
c. 1950s Easter Rabbit image

272: c. 1950s Easter Rabbit

Estimate: $40 - $80
Sold:$20
Italian Carved Console Tabl... image

273: Italian Carved Console Table & Mirror

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Kammer & Reinhardt Doll image

274: Kammer & Reinhardt Doll

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$300
Armand Marseille Doll image

275: Armand Marseille Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$110
Kley & Hahn German Bisque Doll image

276: Kley & Hahn German Bisque Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Bisque "Marie", Kammer & Re... image

277: Bisque "Marie", Kammer & Reinhardt Doll

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,500
6 1/2" Parian Doll Head image

278: 6 1/2" Parian Doll Head

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Early Wax Doll Head image

279: Early Wax Doll Head

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Large China Head Boy Doll image

281: Large China Head Boy Doll

Estimate: $200 - $400
Sold:$140
F.G. Poupee Peau Fashion Doll image

282: F.G. Poupee Peau Fashion Doll

Estimate: $3,000 - $3,200
Sold:$1,600
24" Deanna Durbin Compositi... image

283: 24" Deanna Durbin Composition Doll

Estimate: $400 - $600
Sold:$425
Kestner Bisque Doll image

284: Kestner Bisque Doll

Estimate: $600 - $800
Passed
Lenci Type Doll image

286: Lenci Type Doll

Estimate: $150 - $250
Passed
German Bisque Doll image

287: German Bisque Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
S.F.B.J. 230 Bisque Doll image

288: S.F.B.J. 230 Bisque Doll

Estimate: $600 - $800
Sold:$550
French Raberty & Delphieu Doll image

289: French Raberty & Delphieu Doll

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,600