Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Kestner 164 Doll image

290: Kestner 164 Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
Simon & Halbig 1159 Bisque ... image

291: Simon & Halbig 1159 Bisque Doll

Estimate: $600 - $1,500
Sold:$1,300
Kestner Bisque Doll image

292: Kestner Bisque Doll

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Lot of Brass image

292A: Lot of Brass

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
Lot of Brass Candlesticks image

292B: Lot of Brass Candlesticks

Estimate: $100 - $200
Sold:$130
Hunzinger Style Rocking Chair image

293: Hunzinger Style Rocking Chair

Estimate: $80 - $120
Passed
Vintage Model Airplanes image

294A: Vintage Model Airplanes

Estimate: $60 - $100
Sold:$550
Model Airplane Engines, Par... image

294B: Model Airplane Engines, Parts, Blades

Estimate: $80 - $140
Sold:$275
Lot of German Badges/Medals... image

295: Lot of German Badges/Medals, WWI & WWII

Estimate: $200 - $300
Sold:$180
5 U.S. WWI Era Panorama Photos image

298: 5 U.S. WWI Era Panorama Photos

Estimate: $60 - $120
Sold:$150
4 U.S. WWII Era Panorama Ph... image

299: 4 U.S. WWII Era Panorama Photos

Estimate: $60 - $120
Sold:$80
WWII Era Coca-Cola Cards & ... image

300: WWII Era Coca-Cola Cards & Post Cards

Estimate: $100 - $150
Sold:$110
Lot of U.S. Army Military I... image

301: Lot of U.S. Army Military Items

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Collection of WWII Ephemera image

303: Collection of WWII Ephemera

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
German Saxon Infantry Sword image

304: German Saxon Infantry Sword

Estimate: $200 - $400
Sold:$160
WWII POW Remote Control Ger... image

305: WWII POW Remote Control German Tank

Estimate: $300 - $500
Sold:$350