Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Barthmann Crystal Stemware,... image

79: Barthmann Crystal Stemware, Pitcher

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
Five Pcs. of Cavan Irish Cr... image

80: Five Pcs. of Cavan Irish Crystal

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
Replogle Heirloom Globe on ... image

81: Replogle Heirloom Globe on Stand

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
Large Natural Driftwood Din... image

82: Large Natural Driftwood Dining Table

Estimate: $300 - $500
Sold:$160
Towle Silverplate Punch Bow... image

83: Towle Silverplate Punch Bowl Set

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Royal Worcester "The Blind ... image

84: Royal Worcester "The Blind Earl"

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
James Alder Royal Worcester... image

86: James Alder Royal Worcester Longspur

Estimate: $150 - $250
Sold:$90
Zsolnay Eosin Glaze Pottery... image

87: Zsolnay Eosin Glaze Pottery Dog

Estimate: $100 - $150
Sold:$100
Four Ron Lee Clowns image

89: Four Ron Lee Clowns

Estimate: $100 - $150
Sold:$90
Mahogany Cabinet & Desk image

90: Mahogany Cabinet & Desk

Estimate: $200 - $400
Sold:$180
Early 20th C. Floor Lamp image

91: Early 20th C. Floor Lamp

Estimate: $200 - $300
Sold:$425
3 Royal Doulton Porcelain F... image

92: 3 Royal Doulton Porcelain Figures

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
3 Royal Doulton Porcelain F... image

93: 3 Royal Doulton Porcelain Figures

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
3 Royal Doulton Porcelain F... image

94: 3 Royal Doulton Porcelain Figures

Estimate: $150 - $250
Sold:$130
2 Royal Doulton Flambe Vein... image

95: 2 Royal Doulton Flambe Veined Vases

Estimate: $60 - $100
Sold:$90
Pr. of Wrought Iron Plant S... image

96: Pr. of Wrought Iron Plant Stands

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
19th C. Watercolor Portrait image

97: 19th C. Watercolor Portrait

Estimate: $200 - $300
Passed
Two 19th C. Walnut Boxes image

98: Two 19th C. Walnut Boxes

Estimate: $100 - $150
Sold:$120