Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

French Bronze Figural Inkwell image

41: French Bronze Figural Inkwell

Estimate: $200 - $400
Sold:$120
Margaret Morrison (Am., b. ... image

42: Margaret Morrison (Am., b. 1960)

Estimate: $200 - $400
Sold:$120
Silverplate Champagne and I... image

44: Silverplate Champagne and Ice Buckets

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
12 Demi-Parures Vintage Jew... image

46: 12 Demi-Parures Vintage Jewelry

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Large Assortment of Vintage... image

47: Large Assortment of Vintage Jewelry

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Coro Sterling Brooch & Fur/... image

48: Coro Sterling Brooch & Fur/Dress Clip

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
2 Brooches--Jade & Ivory image

50: 2 Brooches--Jade & Ivory

Estimate: $100 - $150
Sold:$100
12 Vintage Handbags image

51: 12 Vintage Handbags

Estimate: $100 - $150
Sold:$110
4 Vintage Crocodile or Liza... image

52: 4 Vintage Crocodile or Lizard Handbags

Estimate: $100 - $150
Sold:$200
Collection of Vintage Jewelry image

53: Collection of Vintage Jewelry

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Three Sterling Silver Ladie... image

54: Three Sterling Silver Ladies' Items

Estimate: $100 - $150
Sold:$90
Antique German Beaded Purse image

55: Antique German Beaded Purse

Estimate: $80 - $120
Sold:$60
Pr. of Sterling Bloodstone ... image

56: Pr. of Sterling Bloodstone Cufflinks

Estimate: $40 - $60
Sold:$70
Prize Fight Bell image

59: Prize Fight Bell

Estimate: $100 - $200
Sold:$160
Pr. Chinese Carved Guanyin ... image

59A: Pr. Chinese Carved Guanyin on Foo Dog

Estimate: $100 - $200
Sold:$50