Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Alfred Daguet Style Lidded Box image

21: Alfred Daguet Style Lidded Box

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Royal Bonn Portrait 4-Handl... image

22: Royal Bonn Portrait 4-Handle Vase

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
1 Race Car, 4 Military Toys image

23: 1 Race Car, 4 Military Toys

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
2 Vintage Tonka & Marx Toy ... image

24: 2 Vintage Tonka & Marx Toy Fire Trucks

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
Tonka 3-Pc. State Highway D... image

25: Tonka 3-Pc. State Highway Dept. Set

Estimate: $150 - $250
Sold:$150
Tonka 3-Pc. Tractor Trailer... image

26: Tonka 3-Pc. Tractor Trailer Set

Estimate: $150 - $250
Sold:$130
Courtland Fire Chief Car w/... image

27: Courtland Fire Chief Car w/ Box

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Japanese Tin Litho Fire-Chi... image

28: Japanese Tin Litho Fire-Chief w/ Box

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Tin 1959 Oldsmobile Delta 8... image

29: Tin 1959 Oldsmobile Delta 88 Friction Toy

Estimate: $150 - $250
Sold:$120
Die Cast Metal Chogokin Ult... image

30: Die Cast Metal Chogokin Ultraman

Estimate: $150 - $250
Sold:$130
Warren Telechron Co. Art De... image

31: Warren Telechron Co. Art Deco Clock

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Collector's Cabinet image

32: Collector's Cabinet

Estimate: $150 - $250
Sold:$200
African Pende Phumbu Mask image

33: African Pende Phumbu Mask

Estimate: $600 - $800
Sold:$300
3 Abalone African Necklaces image

34: 3 Abalone African Necklaces

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Shell Encrusted Panel image

35: Shell Encrusted Panel

Estimate: $150 - $300
Sold:$150
c. 1890 Large Royal Worcest... image

36: c. 1890 Large Royal Worcester Vase

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Three Pieces Royal Worceste... image

37: Three Pieces Royal Worcester Porcelain

Estimate: $120 - $200
Sold:$130
Mahogany Inlaid Tea Table image

39: Mahogany Inlaid Tea Table

Estimate: $150 - $250
Sold:$130
Donald F. Allan (American, ... image

40: Donald F. Allan (American, b. 1927)

Estimate: $60 - $120
Sold:$30