Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Ladies' Wittnauer Wristwatch image

3302: Ladies' Wittnauer Wristwatch

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
18K White Gold, Diamond and... image

3303: 18K White Gold, Diamond and Emerald Ring

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,100
18K White Gold and Diamond ... image

3304: 18K White Gold and Diamond Bracelet

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$3,750
Pr. 18K White Gold and Diam... image

3305: Pr. 18K White Gold and Diamond Earrings

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$3,250
18K White Gold, Diamond and... image

3306: 18K White Gold, Diamond and Ruby Ring

Estimate: $1,500 - $1,700
Sold:$1,100
14K White Gold, Diamond and... image

3307: 14K White Gold, Diamond and Moonstone Ring

Estimate: $1,100 - $1,300
Sold:$1,000
Jaipur Indian Enameled Box ... image

3307A: Jaipur Indian Enameled Box with Diamonds

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,200
Pr. Japanese Meiji Period B... image

3308: Pr. Japanese Meiji Period Bronze Vases

Estimate: $500 - $750
Sold:$375
Japanese Scroll image

3309: Japanese Scroll

Estimate: $300 - $500
Sold:$100
Japanese Painting on Rice P... image

3310: Japanese Painting on Rice Paper

Estimate: $300 - $500
Sold:$400
Pr. 19th Century Watercolor... image

3312: Pr. 19th Century Watercolor Paintings

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Botton, Les Sizenes de La M... image

3313: Botton, Les Sizenes de La Mer, Watercolor

Estimate: $750 - $1,250
Sold:$300
Gioja, Interior View, Water... image

3314: Gioja, Interior View, Watercolor

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$1,000
Phillips, "Riding the Rim,"... image

3315: Phillips, "Riding the Rim," Watercolor

Estimate: $600 - $900
Sold:$300
Signed Watercolor Painting image

3316: Signed Watercolor Painting

Estimate: $750 - $1,000
Passed
Harlow, Workers in a Field,... image

3317: Harlow, Workers in a Field, Watercolor

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
English Porcelain Pitcher image

3318: English Porcelain Pitcher

Estimate: $250 - $350
Passed