Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Brinkley, The Flirt, Drawing image

3362: Brinkley, The Flirt, Drawing

Estimate: $400 - $700
Sold:$450
Sitting Buddha image

3366: Sitting Buddha

Estimate: $400 - $600
Sold:$650
19th C. French Bronze Lantern image

3367A: 19th C. French Bronze Lantern

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,000
Three Cherub Metal Sculpture image

3368: Three Cherub Metal Sculpture

Estimate: $1,200 - $1,800
Passed
Daum Nancy and Louis Majore... image

3369: Daum Nancy and Louis Majorelle Bowl

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$375
Pr. Art Glass Vases image

3370: Pr. Art Glass Vases

Estimate: $400 - $950
Sold:$200
Fiber Glass Piggly Wiggly Head image

3371: Fiber Glass Piggly Wiggly Head

Estimate: $300 - $700
Sold:$1,100
Lot of Two Art Glass Pieces image

3372: Lot of Two Art Glass Pieces

Estimate: $125 - $250
Sold:$50
Art Nouveau Glass Canister image

3373: Art Nouveau Glass Canister

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
Late 18th C. French Empire ... image

3374: Late 18th C. French Empire Snuff Box

Estimate: $600 - $900
Sold:$375
Early 20th C. Chinese Pekin... image

3375: Early 20th C. Chinese Peking Rug

Estimate: $300 - $500
Sold:$160
American Hooked Rug image

3376: American Hooked Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Von Munchhausen, Ballerinas... image

3378: Von Munchhausen, Ballerinas, Pastel

Estimate: $400 - $700
Sold:$300