Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Soyer, Nude Study, Oil image

3380: Soyer, Nude Study, Oil

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,000
Pannemaker, Nude Portrait, ... image

3381: Pannemaker, Nude Portrait, Oil on Canvas

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,000
Speicher, Rural Landscape, ... image

3382: Speicher, Rural Landscape, Oil on Canvas

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,000
J. H. E., Beach Scene, Oil image

3383: J. H. E., Beach Scene, Oil

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$3,000
Pr. 18K White Gold Diamond ... image

3384: Pr. 18K White Gold Diamond and Emerald Earrings

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,750
18K White Gold Diamond and ... image

3386: 18K White Gold Diamond and Natural Sapphire Ring

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$6,000
Ventriloquist Dummy in Suit... image

3387: Ventriloquist Dummy in Suitcase

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,500
Pr. Metal Birds image

3388: Pr. Metal Birds

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$350
19th C. French Enamel Cover... image

3390: 19th C. French Enamel Covered Compotes

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,200
Oak Cabinet With Pedestal image

3391: Oak Cabinet With Pedestal

Estimate: $250 - $350
Passed
Charlie McCarthy Ventriloqu... image

3392: Charlie McCarthy Ventriloquist Dummy

Estimate: $300 - $500
Sold:$425
Pr. Scrolls with Bone Ends image

3393: Pr. Scrolls with Bone Ends

Estimate: $400 - $600
Sold:$200
French Oil Painting image

3395: French Oil Painting

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
Kronberg, Ballerina on Stag... image

3396: Kronberg, Ballerina on Stage, Oil

Estimate: $1,500 - $2,500
Passed
Grupp‚, Oil Painting image

3397: Grupp‚, Oil Painting

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$3,500
Carlson, Gloucester Beach S... image

3398: Carlson, Gloucester Beach Scene, Oil

Estimate: $800 - $1,500
Sold:$450