Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Art Glass Vase image

3441: Art Glass Vase

Estimate: $200 - $400
Sold:$110
Pr. Antique Hand Colored Maps image

3442: Pr. Antique Hand Colored Maps

Estimate: $300 - $500
Sold:$1,100
Kennefick, Oil on Canvas Board image

3444: Kennefick, Oil on Canvas Board

Estimate: $200 - $300
Sold:$180
Plisson, Island Village Sce... image

3446: Plisson, Island Village Scene, Oil

Estimate: $300 - $600
Sold:$225
19th C. Angel's Kiss Oil Pa... image

3447: 19th C. Angel's Kiss Oil Painting

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
Order of Red Men, Lithograph image

3448: Order of Red Men, Lithograph

Estimate: $150 - $200
Sold:$70
M & M Figure image

3449: M & M Figure

Estimate: $125 - $250
Sold:$60
19th C. English Pewter Planter image

3450: 19th C. English Pewter Planter

Estimate: $200 - $400
Sold:$160
Boy Holding Pigeon image

3452: Boy Holding Pigeon

Estimate: $250 - $350
Sold:$100
Vanderbilt, Portrait of Gir... image

3453: Vanderbilt, Portrait of Girl, Print

Estimate: $200 - $400
Sold:$600
Classical Relief Painted Resin image

3454: Classical Relief Painted Resin

Estimate: $300 - $500
Passed
Lot of 9 Decorator Items image

3457: Lot of 9 Decorator Items

Estimate: $300 - $400
Sold:$100