Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Cauchois, Floral Still Life... image

3421: Cauchois, Floral Still Life, Oil on Canvas

Estimate: $7,000 - $10,000
Sold:$3,250
18K White Gold, Diamond and... image

3422: 18K White Gold, Diamond and Emerald Ring

Estimate: $3,100 - $3,500
Sold:$3,250
18K White Gold and Diamond ... image

3423: 18K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $3,100 - $3,500
Sold:$3,250
Rocholl, Princess with Anim... image

3424: Rocholl, Princess with Animals, Oil

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,000
Martez, Two Girls, Watercolor image

3425: Martez, Two Girls, Watercolor

Estimate: $500 - $800
Passed
Mountain Village, Oil on Ca... image

3427: Mountain Village, Oil on Canvas

Estimate: $200 - $400
Sold:$180
Sailboats, Oil on Canvas image

3428: Sailboats, Oil on Canvas

Estimate: $500 - $800
Passed
Late 19th C. Oil Painting o... image

3429: Late 19th C. Oil Painting of Pansies

Estimate: $250 - $450
Sold:$275
Late 19th C. Oil Painting o... image

3430: Late 19th C. Oil Painting of Daisies

Estimate: $250 - $350
Sold:$120
Mid 20th C. Portrait of A R... image

3431: Mid 20th C. Portrait of A Rabbit, Oil

Estimate: $350 - $500
Sold:$300
19th C. Victorian Style Pai... image

3432: 19th C. Victorian Style Painting, Lilac

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Deco Brass Copper Ice Bucket image

3434: Deco Brass Copper Ice Bucket

Estimate: $150 - $250
Sold:$180
Five Steel Discs image

3436: Five Steel Discs

Estimate: $100 - $150
Sold:$100
Columbia Graphophone image

3437: Columbia Graphophone

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Persian Karajar Runner image

3438: Persian Karajar Runner

Estimate: $250 - $350
Sold:$120
Gentleman's Valet Stand image

3439: Gentleman's Valet Stand

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Lot of Three Items image

3440: Lot of Three Items

Estimate: $200 - $400
Passed