Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

18K White Gold and Diamond ... image

3340: 18K White Gold and Diamond Riviera Necklace

Estimate: $12,000 - $14,000
Sold:$14,000
18K White Gold and Diamond ... image

3341: 18K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $4,500 - $6,500
Sold:$3,000
18K Gold and Diamond Ring image

3342: 18K Gold and Diamond Ring

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,100
Three Antique Children's Dr... image

3344: Three Antique Children's Dresses

Estimate: $300 - $500
Sold:$190
19th C. English Wedgwood Co... image

3348: 19th C. English Wedgwood Covered Urn

Estimate: $500 - $800
Sold:$1,000
Lalique Floral Leaf Dish image

3349: Lalique Floral Leaf Dish

Estimate: $350 - $550
Sold:$170
Austrian Lady Figurine image

3350: Austrian Lady Figurine

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Late 19th C. Fantasy Furnit... image

3353: Late 19th C. Fantasy Furniture Suite

Estimate: $7,000 - $12,000
Sold:$14,000
Koken Hydraulic Barber Chair image

3354: Koken Hydraulic Barber Chair

Estimate: $12,000 - $18,000
Passed
Late 19th C. Cast Brass and... image

3355: Late 19th C. Cast Brass and Marble Top Table

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$1,800