Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Early "Harvard" Hooked Rug ... image

3283: Early "Harvard" Hooked Rug in Frame

Estimate: $400 - $600
Sold:$225
Set of Five Buccellati Styl... image

3283A: Set of Five Buccellati Style Shells

Estimate: $2,000 - $2,500
Passed
Lot of Two Sailors Shell Fr... image

3284: Lot of Two Sailors Shell Frames

Estimate: $350 - $500
Sold:$950
Pr. Sailors Shell Frames image

3285: Pr. Sailors Shell Frames

Estimate: $400 - $700
Sold:$1,000
Sailor's Shell Frame image

3286: Sailor's Shell Frame

Estimate: $250 - $350
Sold:$650
Sailor's Shell Frame image

3287: Sailor's Shell Frame

Estimate: $250 - $350
Sold:$700
Early 19th C. Hand Colored ... image

3290: Early 19th C. Hand Colored Engraving

Estimate: $400 - $700
Sold:$475
19th C. Hand Colored Engrav... image

3291: 19th C. Hand Colored Engraving of Bird

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
19th C. Hand Colored Engrav... image

3292: 19th C. Hand Colored Engraving of Bird

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
19th C. Hand Colored Engraving image

3293: 19th C. Hand Colored Engraving

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$450
Clown Automaton image

3294: Clown Automaton

Estimate: $1,000 - $2,000
Passed
Vienna Sculpture of Arabian... image

3295: Vienna Sculpture of Arabian Style Inkstand

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,300
10 Indian Hand Painted Mini... image

3295A: 10 Indian Hand Painted Miniature Figures

Estimate: $750 - $1,000
Sold:$475
Pr. Early-Mid C. French Fau... image

3296: Pr. Early-Mid C. French Fauteuil Gilt Armchairs

Estimate: $1,800 - $2,500
Sold:$1,400
Jaipur Indian Enameled Man ... image

3299A: Jaipur Indian Enameled Man on Horse

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,250