Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Early 20th C. Dutch School ... image

3223: Early 20th C. Dutch School Painting

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,100
19th C. European Landscape ... image

3224: 19th C. European Landscape Painting

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$700
Horton, "South Pacific," Oi... image

3227: Horton, "South Pacific," Oil on Canvas

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$1,900
Rare Mid 19th C. Vampire Sl... image

3229: Rare Mid 19th C. Vampire Slaying Kit

Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$13,000
Rare Barrel Organ image

3230: Rare Barrel Organ

Estimate: $5,000 - $10,000
Sold:$4,250
19th C. French Gilt Bronze ... image

3231: 19th C. French Gilt Bronze Jewelry Box

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,500
18K White Gold and Diamond ... image

3232: 18K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $4,500 - $6,500
Sold:$2,400
Pr. Platinum Diamond "Flora... image

3233: Pr. Platinum Diamond "Floral" Earrings

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$3,000
14K Rose Gold and Diamond E... image

3234: 14K Rose Gold and Diamond Eternity Ring

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,300
Antique 14K Ladies Hamilton... image

3235: Antique 14K Ladies Hamilton Watch

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$800
14K White Gold and Diamond ... image

3237: 14K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $1,100 - $1,500
Sold:$900
Kneeling Woman, Bronze image

3238: Kneeling Woman, Bronze

Estimate: $1,250 - $2,250
Sold:$1,100
Japanese Satsuma Vase image

3241: Japanese Satsuma Vase

Estimate: $250 - $350
Sold:$120