Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Chinese Plique-a-Jour Bowl image

3242: Chinese Plique-a-Jour Bowl

Estimate: $300 - $500
Passed
19th C. Chinese Embroidered... image

3243: 19th C. Chinese Embroidered Oval Panel

Estimate: $600 - $900
Sold:$750
Chinese Framed Embroidery image

3244: Chinese Framed Embroidery

Estimate: $200 - $400
Sold:$190
19th C. French After Bonche... image

3247: 19th C. French After Boncheff Painting

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,600
Beal, Colored Crayon, Circu... image

3248: Beal, Colored Crayon, Circus Scene

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,000
Kronberg, Preparing for Dan... image

3250: Kronberg, Preparing for Dance, Oil

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,500
Joseph Hirsch "Study for Da... image

3252: Joseph Hirsch "Study for Daniel" Painting

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$300
Burl Wood Cigarette Music Box image

3254: Burl Wood Cigarette Music Box

Estimate: $100 - $200
Sold:$120
Pr. Regency Style Mahogany ... image

3255: Pr. Regency Style Mahogany Stands

Estimate: $600 - $900
Sold:$400
Early 20th C. Carved and Pa... image

3256: Early 20th C. Carved and Painted Sofa

Estimate: $1,800 - $2,500
Sold:$950
Late 18th C. Italian Table ... image

3257: Late 18th C. Italian Table Top Vitrine

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,600
Late 19th C. English Satinw... image

3258: Late 19th C. English Satinwood Dressing Table

Estimate: $4,500 - $6,500
Sold:$2,400
Pr. 19th C. French Figural ... image

3259: Pr. 19th C. French Figural Candelabras

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,200
French Bronze Sculpture image

3260: French Bronze Sculpture

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$450
French Art Deco Reclining D... image

3261: French Art Deco Reclining Dancer, Marble

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$2,000