Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Pr. 19th C. Meissen Snowbal... image

3203: Pr. 19th C. Meissen Snowball Covered Vases

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$6,500
Tiffany Favrile Art Glass Vase image

3204: Tiffany Favrile Art Glass Vase

Estimate: $600 - $900
Sold:$375
Tiffany Blue Iridescent Vase image

3205: Tiffany Blue Iridescent Vase

Estimate: $500 - $800
Sold:$350
Tiffany Bronze Vase image

3208: Tiffany Bronze Vase

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
Tiffany Studio Dish image

3209: Tiffany Studio Dish

Estimate: $250 - $350
Sold:$130
Tiffany Studios Bronze Hing... image

3210: Tiffany Studios Bronze Hinged Box

Estimate: $200 - $300
Sold:$350
Tiffany Studios Bronze Deco... image

3211: Tiffany Studios Bronze Decorative Item

Estimate: $900 - $1,250
Sold:$300
Tiffany & Co. Embellished D... image

3212: Tiffany & Co. Embellished Double Candelabra

Estimate: $1,000 - $1,300
Sold:$550
Tiffany Studios Bronze Lett... image

3213: Tiffany Studios Bronze Letter Opener

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Bridges Reverse Painted Lamp image

3213A: Bridges Reverse Painted Lamp

Estimate: $750 - $1,500
Sold:$650
Art Deco Floor Lamp image

3214: Art Deco Floor Lamp

Estimate: $150 - $250
Sold:$200
Pairpoint Leaded Stain Glas... image

3215: Pairpoint Leaded Stain Glass Table Lamp

Estimate: $350 - $550
Sold:$300
Bronze Table Lamp image

3216: Bronze Table Lamp

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
Pr. 19th C. French Bronze a... image

3217: Pr. 19th C. French Bronze and Marble Lamps

Estimate: $700 - $1,200
Sold:$650
Large Pr. Late 19th C. Tabl... image

3220: Large Pr. Late 19th C. Table Lamps

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed