Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

18K White Gold and Diamond ... image

3169: 18K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $8,000 - $10,000
Passed
18K White Gold and Diamond ... image

3170: 18K White Gold and Diamond Ring

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,200
18K White Gold, Diamond and... image

3171: 18K White Gold, Diamond and Ruby Ring

Estimate: $1,300 - $1,500
Sold:$1,100
14K White Gold, Diamond and... image

3172: 14K White Gold, Diamond and Ruby Ring

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
Van Der Velde, Still Life, Oil image

3173: Van Der Velde, Still Life, Oil

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
Vollon, Floral Still Life, Oil image

3174: Vollon, Floral Still Life, Oil

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,100
Hillingford, War Scene, Oil image

3175: Hillingford, War Scene, Oil

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,000
Lever, Circus Scene, Oil image

3176: Lever, Circus Scene, Oil

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$2,700
Luk, Pastel and Mix Media P... image

3178: Luk, Pastel and Mix Media Painting

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed
Neoclassical Reverse Painti... image

3179: Neoclassical Reverse Painting on Glass

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
Reverse Painting on Porcelain image

3180: Reverse Painting on Porcelain

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$700
Lot of Five Asian Puppets image

3181: Lot of Five Asian Puppets

Estimate: $750 - $1,250
Sold:$375
Blue and White Landscape Ce... image

3182: Blue and White Landscape Censer

Estimate: $600 - $900
Passed
Blue and White Mei Vase image

3184: Blue and White Mei Vase

Estimate: $400 - $600
Sold:$700
Chinese Republic Period Por... image

3185: Chinese Republic Period Porcelain Plaque

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,500
Mid 19th C. Chinese Tripod ... image

3186: Mid 19th C. Chinese Tripod Censer

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,600
Rare Islamic Steel Plaque image

3186A: Rare Islamic Steel Plaque

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,000
Art Deco Chinese Carpet image

3187: Art Deco Chinese Carpet

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed