Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Flapper Girl, Bronze image

3262: Flapper Girl, Bronze

Estimate: $850 - $1,250
Sold:$375
Art Nouveau Lady Sculpture,... image

3264: Art Nouveau Lady Sculpture, Bronze

Estimate: $200 - $400
Sold:$800
Pr. Art Nouveau Bronze Cand... image

3265: Pr. Art Nouveau Bronze Candlesticks

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Art Nouveau Painted Plaster... image

3266: Art Nouveau Painted Plaster Statue

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Art Nouveau Naughty Bronze Box image

3267: Art Nouveau Naughty Bronze Box

Estimate: $400 - $600
Sold:$850
19th C. Bronze Sculpture of... image

3268: 19th C. Bronze Sculpture of Nude Woman

Estimate: $300 - $500
Sold:$100
Solid Bronze Commemorative ... image

3270: Solid Bronze Commemorative Bell

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$250
Daum Nancy and Louis Majore... image

3271: Daum Nancy and Louis Majorelle Art Glass Vase

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$3,000
Loetz Sterling Overlay Glas... image

3272: Loetz Sterling Overlay Glass Vase

Estimate: $150 - $250
Sold:$170
American Cut Glass Decanter image

3274: American Cut Glass Decanter

Estimate: $300 - $400
Passed
Late 19th C. Cut Glass Clar... image

3275: Late 19th C. Cut Glass Claret Jug

Estimate: $250 - $350
Sold:$120
Early 20th C. Cut Glass Vase image

3276: Early 20th C. Cut Glass Vase

Estimate: $400 - $600
Passed
Arts and Crafts Period Fram... image

3278: Arts and Crafts Period Framed Rug

Estimate: $300 - $500
Passed
Early 20th C. American Hook... image

3280: Early 20th C. American Hooked Rug

Estimate: $300 - $500
Passed
Early 20th C. American Hook... image

3281: Early 20th C. American Hooked Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$100