Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Silver plate serving stand,... image

993: Silver plate serving stand, each with glass liner,

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Box: 2 vintage jug kettles,... image

994: Box: 2 vintage jug kettles, red anodised soda

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Box: Oriental items incl. B... image

995: Box: Oriental items incl. Buddhas, boxed carved

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Huge collection of Noritake... image

996: Huge collection of Noritake dinnerware,

Estimate: 200 AUD - 400 AUD
Sold:220 AUD
Sung H Lee, Bedouin camp de... image

997: Sung H Lee, Bedouin camp desert setting, oil on

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
3 boxes containing huge col... image

999: 3 boxes containing huge collection of costume

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:100 AUD
2 boxes incl. cutlery set, ... image

1001: 2 boxes incl. cutlery set, vintage cut crystal

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:80 AUD
2 boxes incl. 2 sets of cry... image

1003: 2 boxes incl. 2 sets of crystal tumblers, a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:100 AUD
2 boxes incl. beer steins, ... image

1004: 2 boxes incl. beer steins, cutlery, brass jugs,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
2 boxes incl. novelty teapo... image

1005: 2 boxes incl. novelty teapots, Wedgwood Peter

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
2 boxes incl. a Waterford c... image

1007: 2 boxes incl. a Waterford crystal cream jug,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:70 AUD
2 boxes of ceramics incl. a... image

1009: 2 boxes of ceramics incl. a Port Meirion botanic

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
2 boxes incl. German fruit ... image

1010: 2 boxes incl. German fruit set, Villeroy & Boch

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:25 AUD
2 boxes incl. 6 assorted de... image

1011: 2 boxes incl. 6 assorted decanters with various

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:100 AUD
Near complete German porcel... image

1014: Near complete German porcelain dinner service, by

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:70 AUD