Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Sterling silver ring set wi... image

1058: Sterling silver ring set with a large citrine

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
Sterling silver ring set wi... image

1059: Sterling silver ring set with an amethyst stone,

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:45 AUD
Pair of drop earrings with ... image

1062: Pair of drop earrings with white stone

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:20 AUD
Ornate costume jewel neckla... image

1063: Ornate costume jewel necklace with large

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Passed
Bag of costume jewellery in... image

1064: Bag of costume jewellery incl. Freshwater pearl

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Box containing large collec... image

1067: Box containing large collection of assorted items

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:150 AUD
Collection of fashion sungl... image

1068: Collection of fashion sunglasses plus a qty of

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Red dyed coral beaded neckl... image

1069: Red dyed coral beaded necklace, individually

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Vintage Mickey Mouse wristw... image

1070: Vintage Mickey Mouse wristwatch, original strap,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Egyptian style necklace wit... image

1071: Egyptian style necklace with blue stone

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Passed
Small collection of jewelle... image

1072: Small collection of jewellery incl. qty of

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Sterling silver pendant wit... image

1074: Sterling silver pendant with large blue central

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Silver necklace, set with 6... image

1075: Silver necklace, set with 6 oval citrine stones

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:70 AUD