Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Vintage Juno American oil l... image

1036: Vintage Juno American oil lamp, small wall hang

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Box containing assorted com... image

1037: Box containing assorted comemorative medallions,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:70 AUD
Antique inlaid hexagonal bo... image

1038: Antique inlaid hexagonal box with hinged lid, a

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:15 AUD
Box containing 5 ladies wri... image

1039: Box containing 5 ladies wristwatches and a small

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Antique cut crystal perfume... image

1040: Antique cut crystal perfume bottle with stopper,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Dyed red, coral beaded neck... image

1041: Dyed red, coral beaded necklace

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Passed
Pair of heart-shape drop ea... image

1043: Pair of heart-shape drop earrings, red and white

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Pair of Murano glass drop e... image

1044: Pair of Murano glass drop earrings, swirl design

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
2 items: a costume jeweller... image

1046: 2 items: a costume jewellery tiara headpiece and

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Bag containing very large c... image

1047: Bag containing very large collection of costume

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Plastic tub containing larg... image

1048: Plastic tub containing large collection of

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Costume jewellery brooch in... image

1050: Costume jewellery brooch in the form of a beetle

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Sterling silver ring with s... image

1053: Sterling silver ring with smokey quartz setting

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
Ornate gilded costume jewel... image

1055: Ornate gilded costume jewellery brooch by Barcs,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD