Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Japanese watercolour painti... image

974: Japanese watercolour painting, showing

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:45 AUD
Antique studio portrait pho... image

975: Antique studio portrait photograph of a

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Old drawer containing a lar... image

976: Old drawer containing a large collection of

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:100 AUD
Box of vintage linen and la... image

977: Box of vintage linen and lace incl. tablecloths,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:110 AUD
Box of silverplate incl. va... image

978: Box of silverplate incl. various teapots, serving

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:60 AUD
Roslyn china set of 6 trios... image

979: Roslyn china set of 6 trios plus cake plate and

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:100 AUD
Box to incl. 3 graduated Th... image

980: Box to incl. 3 graduated Thun Dux, a Wedgwood

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Box incl. assorted Suzie Co... image

981: Box incl. assorted Suzie Cooper cups, saucers etc.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:100 AUD
Box incl. qty of collectabl... image

982: Box incl. qty of collectable wall plates incl.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Box lot of teacups, saucers... image

983: Box lot of teacups, saucers, trios etc. incl.

Estimate: 70 AUD - 100 AUD
Sold:100 AUD
Box to incl. Fowler demi-jo... image

984: Box to incl. Fowler demi-john, a vintage soda

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:35 AUD
New, complete Maddock dinne... image

985: New, complete Maddock dinner and teaset for 6

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:35 AUD
Shelf lot of crystalware in... image

986: Shelf lot of crystalware incl. 4 Villeroy & Boch

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:120 AUD
3 items: vintage linen nigh... image

987: 3 items: vintage linen nightgown, a

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Boxed lot of Oriental items... image

988: Boxed lot of Oriental items incl. figurines, tang

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Vintage pair of French Sabo... image

989: Vintage pair of French Sabot shoes, wooden soles

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:20 AUD
Crate containing sea life c... image

990: Crate containing sea life ceramic table lamp,

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:30 AUD
Box of glassware incl. larg... image

991: Box of glassware incl. large Lalique style vase,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD