Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Shelf: 10 assorted coffee c... image

931: Shelf: 10 assorted coffee cups & saucers incl.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Painted vintage concrete ga... image

932: Painted vintage concrete garden gnome on the back

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:30 AUD
Shelf: to incl. 3 Franklin ... image

933: Shelf: to incl. 3 Franklin porcelain figurines

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:50 AUD
Shelf: qty of decorative or... image

934: Shelf: qty of decorative ornamental pieces incl.

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:35 AUD
Shelf: to incl. antique dis... image

935: Shelf: to incl. antique display plates incl.

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Pair of pressed metal moder... image

938: Pair of pressed metal modern yacht displays, each

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
5 pcs of retro glassware in... image

939: 5 pcs of retro glassware incl. dishes, vases,

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:150 AUD
Shelf: retro to incl. Japan... image

940: Shelf: retro to incl. Japanese coffee service,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:10 AUD
Shelf: retro to incl. gradu... image

941: Shelf: retro to incl. graduated set of polka dot

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:50 AUD
Shelf: to incl. 4 Royal Wor... image

942: Shelf: to incl. 4 Royal Worcester coffee cups &

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Shelf: qty of good quality ... image

943: Shelf: qty of good quality crystal incl. trifle

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Collection of 7 original ar... image

944: Collection of 7 original artworks, each painted

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:50 AUD
2 items: a framed Norman Li... image

945: 2 items: a framed Norman Lindsay oleograph and a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:50 AUD
Shelf: to incl. 4 various t... image

947: Shelf: to incl. 4 various trios incl. Tuscan &

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Shelf: Royal Doulton incl. ... image

948: Shelf: Royal Doulton incl. a figurine 'Bedtime'

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:90 AUD
Shelf: to incl. a mirrored ... image

949: Shelf: to incl. a mirrored disco ball, 2 various

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Spanish style acoustic guit... image

950: Spanish style acoustic guitar by Hondo, model

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD