Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Book: 'Sydney Nolan - Austr... image

870: Book: 'Sydney Nolan - Australia' by Elwyn Lynn &

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Large qty of Australian fir... image

871: Large qty of Australian first day covers,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Qty of mint Australian stam... image

872: Qty of mint Australian stamp packs, face value

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
Qty mint Australian stamp p... image

873: Qty mint Australian stamp packs, face value

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
3 items: an 8mm movie film ... image

874: 3 items: an 8mm movie film 'The Apollo Moon

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Passed
Box of stamp items incl. al... image

875: Box of stamp items incl. album pages of Australian

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:70 AUD
Box of stamp related items ... image

876: Box of stamp related items incl. empty stamp

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:35 AUD
Qty of vintage stock & shar... image

877: Qty of vintage stock & share certificates, mostly

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:50 AUD
Large stamp containing a qt... image

878: Large stamp containing a qty of assorted

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:60 AUD
Pair of uncut Australian $1... image

879: Pair of uncut Australian $10 paper banknotes,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:110 AUD
Small qty of Australian pap... image

880: Small qty of Australian paper bank notes, 4 x $1

Estimate: 20 AUD - 40 AUD
Sold:50 AUD
Box containing a small coll... image

881: Box containing a small collection of mostly

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:40 AUD
Box containing a lge qty of... image

882: Box containing a lge qty of Australian one penny

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Bank note album containing ... image

883: Bank note album containing a collection of notes

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:80 AUD
Bag containing a qty of Aus... image

884: Bag containing a qty of Australian 1 penny coins,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Antique illuminated Koran /... image

885: Antique illuminated Koran / Qu'ran leaf,

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:450 AUD
Boxed record set, Winston C... image

886: Boxed record set, Winston Churchill, 'His Memoirs

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
Crate of LP records incl. E... image

888: Crate of LP records incl. Elvis Presley, ABBA,

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:70 AUD
Plastic crate of records, m... image

889: Plastic crate of records, mostly 45rpm singles,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD