Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Chinese porcelain bowl deco... image

806: Chinese porcelain bowl decorated with peaches,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:30 AUD
Antique Japanese bronze vas... image

807: Antique Japanese bronze vase, inlaid with silver,

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:90 AUD
Vintage cast bronze standin... image

808: Vintage cast bronze standing Buddha, on a double

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:40 AUD
Tang style Sancai glazed ho... image

810: Tang style Sancai glazed horse, together with a

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:35 AUD
Chinese blue & white vase, ... image

811: Chinese blue & white vase, nicely shaped with

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:110 AUD
Large Junyao censer on 3 mo... image

812: Large Junyao censer on 3 moulded feet with

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Passed
Large oriental ceramic egg ... image

813: Large oriental ceramic egg shaped ornament on

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
Carved burl rootwood figure... image

814: Carved burl rootwood figure of a standing sage,

Estimate: 60 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Chinese folding art book wi... image

815: Chinese folding art book with series of various

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:100 AUD
Graduated pair of heavy eng... image

816: Graduated pair of heavy engraved Chinese brass

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:100 AUD
Chinese 4 fold screen, pain... image

817: Chinese 4 fold screen, painted with birds &

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:60 AUD
Large hardwood brushpot, go... image

818: Large hardwood brushpot, good grain detail,

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:50 AUD
Oriental ceramic egg shaped... image

819: Oriental ceramic egg shaped ornament,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
Tall slender bottle shaped ... image

820: Tall slender bottle shaped ceramic vase decorated

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Nicely shaped Chinese brush... image

821: Nicely shaped Chinese brush pot, with blue &

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:90 AUD
Pair of Ming style chicken ... image

822: Pair of Ming style chicken wine cups,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:20 AUD
Small Yixing teapot with en... image

823: Small Yixing teapot with engraved calligraphy

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Early oriental paint brush ... image

824: Early oriental paint brush with long engraved

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:45 AUD
Collection of 3 pieces of a... image

825: Collection of 3 pieces of antique Japanese Satsuma

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:50 AUD