Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Chinese blue & white 2 piec... image

786: Chinese blue & white 2 piece vase, the outer

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:90 AUD
Large champleve bronze jard... image

787: Large champleve bronze jardiniere, decorated

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:190 AUD
Large hexagonal shape famil... image

788: Large hexagonal shape famille rose vase,

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:200 AUD
Large flask form vase, deep... image

789: Large flask form vase, deep red glaze, with small

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
Yixing teapot in the form o... image

790: Yixing teapot in the form of a woven basket

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Fine gilt bronze figure of ... image

791: Fine gilt bronze figure of Shakyamuni, seated

Estimate: 600 AUD - 900 AUD
Sold:300 AUD
Celadon glazed Ogee shaped ... image

792: Celadon glazed Ogee shaped bowl, Yonzheng

Estimate: 500 AUD - 800 AUD
Sold:220 AUD
Small collection of ceramic... image

793: Small collection of ceramic scholars pieces incl.a

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
2 items: a porcipine quill ... image

794: 2 items: a porcipine quill & ebony box

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Passed
Circular water pot decorate... image

795: Circular water pot decorated with 2 iron red

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Passed
3 piece famille rose porcel... image

796: 3 piece famille rose porcelain scholars set

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:40 AUD
Small hardwood box, engrave... image

797: Small hardwood box, engraved detail to cover,

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Unusual mushroom shaped Junyao image

799: Unusual mushroom shaped Junyao

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:80 AUD
2 items: A doucai bowl deco... image

800: 2 items: A doucai bowl decorated with dragon &

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:20 AUD
Shelf: Qty modern decorativ... image

801: Shelf: Qty modern decorative Chinese ceramics

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Thai celadon glazed floor v... image

802: Thai celadon glazed floor vase or stick stand,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Large baluster shaped vase ... image

803: Large baluster shaped vase with red & gold

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:150 AUD
Tall famille vert vase deco... image

804: Tall famille vert vase decorated with panels of

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:120 AUD
Small qty of cloisonne item... image

805: Small qty of cloisonne items incl. 2 eggs on

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:100 AUD