Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

2 Japanese pottery items, a... image

766: 2 Japanese pottery items, a chrysanthemum

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:100 AUD
Rust coloured stone, archai... image

767: Rust coloured stone, archaic style stone axe head

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:70 AUD
Blue & white willow pattern... image

768: Blue & white willow pattern teacup and saucer

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:30 AUD
Antique embossed, engraved ... image

769: Antique embossed, engraved and pierced brass

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:110 AUD
Set of 6 teacups, each deco... image

770: Set of 6 teacups, each decorated with a

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Chinese painting of lady mu... image

771: Chinese painting of lady musicians, 63 x 130cm

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:60 AUD
Collection of oriental item... image

772: Collection of oriental items incl. a small

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Pair of Cantonese enamel va... image

773: Pair of Cantonese enamel vases, decorated with

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:35 AUD
Celadon glazed pottery vase... image

774: Celadon glazed pottery vase with crackle finish

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:40 AUD
2 x similar blue & white br... image

775: 2 x similar blue & white brush pots, each

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:220 AUD
Good bronze figure of a sea... image

776: Good bronze figure of a seated Guanyin, on a

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:160 AUD
Famille verte plate, with f... image

777: Famille verte plate, with figures in a garden,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:320 AUD
Blue & white bowl, decorate... image

778: Blue & white bowl, decorated shou characters,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:160 AUD
Good timber brush pot, well... image

779: Good timber brush pot, well carved with

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:200 AUD
Large rust coloured jade fi... image

780: Large rust coloured jade figure of a boy

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Passed
2 various Chinese engraved ... image

781: 2 various Chinese engraved brass bowls, one with

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Blue & white bowl, floral d... image

782: Blue & white bowl, floral decorated, 20.5cm D

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Chinese Yixing teapot, orna... image

783: Chinese Yixing teapot, ornate natural form,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:45 AUD
Chinese Junyao censer on 3 ... image

784: Chinese Junyao censer on 3 moulded feet

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:100 AUD
Good pair of tea dust bowls... image

785: Good pair of tea dust bowls, qianlong marks,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Passed