Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Pair of Chinese cloisonne v... image

826: Pair of Chinese cloisonne vases, each with a

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Chinese watercolour paintin... image

828: Chinese watercolour painting 'Blue Roses',

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:50 AUD
Framed Chinese landscape pa... image

829: Framed Chinese landscape painting on

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Sold:20 AUD
Chinese watercolour painted... image

830: Chinese watercolour painted scroll showing an

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
Old Chinese painted scroll,... image

831: Old Chinese painted scroll, river mountain

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:100 AUD
Chinese Yixing teapot, lotu... image

833: Chinese Yixing teapot, lotus flower form,

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Passed
Chicken blood style red sto... image

834: Chicken blood style red stone chop seal,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
Chinese amber coloured resi... image

835: Chinese amber coloured resin figure of a

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:80 AUD
Chinese Bronze brush pot wi... image

836: Chinese Bronze brush pot with 2 qilong in gilt

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:90 AUD
Small carved snuff bottle, ... image

837: Small carved snuff bottle, possibly horn in the

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:40 AUD
Fine Chinese carved jade or... image

838: Fine Chinese carved jade ornament with dragon

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:280 AUD
Pair of jade style stone ar... image

839: Pair of jade style stone archer's rings in green

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Small collection of items t... image

840: Small collection of items to incl. a carved jade

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
Unusual jade style stone wa... image

841: Unusual jade style stone wax seal stamp with

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:80 AUD
Boxed set of 4 interior dec... image

842: Boxed set of 4 interior decorated glass snuff

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
2 x stone beaded bracelets ... image

843: 2 x stone beaded bracelets incl. agate

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Passed
Small collection of porcela... image

844: Small collection of porcelain to incl. a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Chinese white metal ink sta... image

845: Chinese white metal ink stand, decorated with

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD