Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Box of books & ephemera inc... image

850: Box of books & ephemera incl. 'Picturesque

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Book: 'My Mate Dick', by Io... image

851: Book: 'My Mate Dick', by Ion Idriess, 1st edition

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Book: 'The Cattle King' by ... image

852: Book: 'The Cattle King' by Ion Idriess,

Estimate: 30 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Book: 'Gold - Dust & Ashes'... image

853: Book: 'Gold - Dust & Ashes' by Ion Idriess,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:50 AUD
Books: 2 volumes: 'Costume ... image

854: Books: 2 volumes: 'Costume in England - A History

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Book: 'Maria Chapdelain' by... image

855: Book: 'Maria Chapdelain' by Louis Hemon,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Book: 'The Singing Garden' ... image

856: Book: 'The Singing Garden' by C.J. Dennis with

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:110 AUD
Book: 'John & Nanbaree', by... image

857: Book: 'John & Nanbaree', by Doris Chadwick,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Book: 'Ralph Rashleigh', by... image

858: Book: 'Ralph Rashleigh', by James Tucker,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Book: 'The History of Austr... image

859: Book: 'The History of Australian Exploration',

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:110 AUD
Book: 'All About' by Mary &... image

860: Book: 'All About' by Mary & Elizabeth Durack,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Book: 'Adam in Ochre - Insi... image

861: Book: 'Adam in Ochre - Inside Aboriginal

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Book: 'The Complete Grimm's... image

864: Book: 'The Complete Grimm's Fairy Tales', with

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:90 AUD
Book: 'Backless Betty from ... image

866: Book: 'Backless Betty from Bondi', by Kenneth

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:15 AUD
Book: 'Chums 1937-38', publ... image

868: Book: 'Chums 1937-38', published by the

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD