Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Shelf: qty metal ware to in... image

912: Shelf: qty metal ware to incl. an unusual

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:80 AUD
Shelf: qty silver plate inc... image

913: Shelf: qty silver plate incl. teapot, bowls,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Shelf: qty of amethyst and ... image

914: Shelf: qty of amethyst and cranberry coloured

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Pair of wire basket form mo... image

915: Pair of wire basket form modern hanging light

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:90 AUD
Shelf: qty vintage pub glas... image

916: Shelf: qty vintage pub glassware incl. 5

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Part shelf: 5 various Royal... image

917: Part shelf: 5 various Royal Albert trios incl. 2

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:110 AUD
Qty of Scandinavian blue & ... image

919: Qty of Scandinavian blue & white display

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:35 AUD
Shelf: to incl. coffee cups... image

921: Shelf: to incl. coffee cups & saucers by Royal

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Shelf: to incl. small qty o... image

922: Shelf: to incl. small qty of Holly Hobbie incl.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:70 AUD
Shelf: Carlton ware to incl... image

923: Shelf: Carlton ware to incl. leaf dishes, cruet

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:60 AUD
Shelf: Carlton ware to incl... image

924: Shelf: Carlton ware to incl. jugs, bowls, dishes,

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
Shelf: Royal Doulton incl. ... image

925: Shelf: Royal Doulton incl. 3 pieces of 'The

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
5 pieces of retro incl. 4 p... image

926: 5 pieces of retro incl. 4 pottery vases, all

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:80 AUD
Shelf: Australiana incl. va... image

927: Shelf: Australiana incl. various Australian

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:45 AUD
Shelf: retro items etc incl... image

928: Shelf: retro items etc incl. Carlton ware, Old

Estimate: 50 AUD - 90 AUD
Sold:80 AUD
Qty of 7 various ribbon bor... image

929: Qty of 7 various ribbon border porcelain pieces,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Shelf: to incl. a Czechoslo... image

930: Shelf: to incl. a Czechoslovakian porcelain

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD