Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

3 various English vintage t... image

951: 3 various English vintage teapots incl. Sadler,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:70 AUD
Collection of 8 china trios... image

952: Collection of 8 china trios (4 separate pairs),

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:150 AUD
9 various English china tri... image

953: 9 various English china trios incl. Royal Vale,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:150 AUD
Shelf lot of Royal Albert i... image

954: Shelf lot of Royal Albert incl. 5 various trios

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:150 AUD
Large qty of hand stitched ... image

956: Large qty of hand stitched Asian materials/throws,

Estimate: 80 AUD - 150 AUD
Sold:40 AUD
Shelf lot incl. 3 various L... image

958: Shelf lot incl. 3 various Lladro & Nao figurines

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:45 AUD
Shelf of retro items incl. ... image

960: Shelf of retro items incl. West German pottery

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Shelf lot of glassware incl... image

963: Shelf lot of glassware incl. set etc. Retro,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Shelf lot incl. Melba ware ... image

964: Shelf lot incl. Melba ware Shire horse, animal

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Box containing large collec... image

965: Box containing large collection of vintage

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:50 AUD
Box of toys incl. Fisher Pr... image

966: Box of toys incl. Fisher Price set, Little Elmo,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Cane woven basket holding a... image

967: Cane woven basket holding a large number of shoe

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:70 AUD
8 various framed artworks, ... image

968: 8 various framed artworks, nicely Oriental themed

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:20 AUD
2 metal advertising style s... image

971: 2 metal advertising style signs incl. Shelleys

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD