Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Comprehensive collection of... image

1015: Comprehensive collection of dinnerware by Nikko,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
Shelf lot of glassware incl... image

1016: Shelf lot of glassware incl. milk glass, vintage

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Shelf lot of silverplate it... image

1017: Shelf lot of silverplate items incl. antique

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:100 AUD
4 red glass retro art piece... image

1018: 4 red glass retro art pieces incl. 3 vases and 1

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:140 AUD
Shelf lot of glassware incl... image

1019: Shelf lot of glassware incl. blue glass boots,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
3 red & gilt pottery wall f... image

1020: 3 red & gilt pottery wall flying ducks and a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
Collection of Noritake dinn... image

1021: Collection of Noritake dinnerware, Glenwood

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:50 AUD
Shelf of Noritake china, da... image

1022: Shelf of Noritake china, damask pattern, approx

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Box of ornate Asian materia... image

1025: Box of ornate Asian material, mostly with

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:180 AUD
2 boxes incl. retro glasswa... image

1028: 2 boxes incl. retro glassware, Wedgwood etc

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:20 AUD
Box lot incl. galvanised wa... image

1030: Box lot incl. galvanised watering can, lamp,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD