Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

2 small cast bronze Buddha'... image

706: 2 small cast bronze Buddha's, one with

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Small blue & white wine cup... image

707: Small blue & white wine cup decorated with

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:110 AUD
2 x stone seals, one with B... image

708: 2 x stone seals, one with Buddha carving &

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
2 items: a green jade cylin... image

709: 2 items: a green jade cylindrical seal stamp,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
A silver & white jade mirro... image

710: A silver & white jade mirror, back of mirror with

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:50 AUD
2 items: a pendant with amb... image

711: 2 items: a pendant with amber style bead in

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Hardwood beaded bracelet, e... image

712: Hardwood beaded bracelet, each bead approx.

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Passed
Hardwood beaded bracelet, e... image

713: Hardwood beaded bracelet, each bead approx.

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Passed
Green jade type stone paper... image

714: Green jade type stone paperweight, with Qilong

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
Celadon glazed rectangular ... image

715: Celadon glazed rectangular pendant decorated

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:80 AUD
White metal dish inset with... image

716: White metal dish inset with a coin style

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
4 x modern Chinese auction ... image

717: 4 x modern Chinese auction guides

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:30 AUD
Chinese folder of facsimile... image

718: Chinese folder of facsimile stamps in mint

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:15 AUD
Hand painted Chinese fan wi... image

719: Hand painted Chinese fan with various figures

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:260 AUD
Pair of mother of pearl & l... image

720: Pair of mother of pearl & lacquer work wall

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Large hexagonal shaped floo... image

721: Large hexagonal shaped floor vase, decorated

Estimate: 500 AUD - 800 AUD
Sold:300 AUD
An unsual Chinese twin vase... image

723: An unsual Chinese twin vase, floral decoration,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:110 AUD
Pair of famille rose vases,... image

724: Pair of famille rose vases, decorated with birds &

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:140 AUD
Chinese yixing teapot with ... image

725: Chinese yixing teapot with leaf form moulding

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:70 AUD