Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Guess ladies handbag, with ... image

602: Guess ladies handbag, with tatoo and roses

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Ladies copy handbag with ma... image

604: Ladies copy handbag with matching purse

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:50 AUD
Collection of 5 gentleman's... image

607: Collection of 5 gentleman's hats, 3 by Akubra, 1

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
3 various vintage ladies ha... image

608: 3 various vintage ladies hats incl. 1 by Samba of

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
100% Cashmere pashmina, pai... image

609: 100% Cashmere pashmina, paisley design, in good

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:50 AUD
Graduation ceremonial gown ... image

611: Graduation ceremonial gown and hat, in excellent

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:80 AUD
Brown fur coat, full length... image

612: Brown fur coat, full length, high quality

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Passed
Box containing approx 12 la... image

613: Box containing approx 12 ladies hats incl. vintage

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Box containing 5 assorted h... image

614: Box containing 5 assorted hats incl. 2 by R.M.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Vintage tin plate stove ran... image

615: Vintage tin plate stove range, complete with

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:100 AUD
Shelf: early Britains paint... image

616: Shelf: early Britains painted lead zoo figurines,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:50 AUD
Shelf: early Britains paint... image

617: Shelf: early Britains painted lead zoo figurines,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:50 AUD
Collection of vintage paint... image

618: Collection of vintage painted lead farmyard

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:70 AUD
Collection of Masters of th... image

619: Collection of Masters of the Universe "MOTU",

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:100 AUD
11 vintage collectable ciga... image

620: 11 vintage collectable cigarette lighters incl. 3

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:150 AUD
Vintage tray containing a c... image

621: Vintage tray containing a collection of vintage

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:50 AUD