Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Job lot to incl. a sterling... image

559: Job lot to incl. a sterling silver graduated curb

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:70 AUD
Sterling silver gold plated... image

560: Sterling silver gold plated oval blue topaz &

Estimate: 100 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Tested silver ornate neckla... image

561: Tested silver ornate necklace comprising of a

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:60 AUD
Faceted black crystal beade... image

562: Faceted black crystal beaded necklace with a resin

Estimate: 60 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Strand of nephrite beads on... image

563: Strand of nephrite beads on a silver clasp

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
Dyed red coral & howlite ne... image

564: Dyed red coral & howlite necklace, length 88cm

Estimate: 60 AUD - 120 AUD
Sold:30 AUD
Antique Meerschaum novelty ... image

565: Antique Meerschaum novelty phallic pipe,

Estimate: 200 AUD - 250 AUD
Passed
Sterling silver azotic dyed... image

566: Sterling silver azotic dyed quartz & diamond

Estimate: 140 AUD - 180 AUD
Sold:140 AUD
Sterling silver gold plated... image

567: Sterling silver gold plated diamond ring, band

Estimate: 100 AUD - 140 AUD
Sold:100 AUD
10ct white gold mystic topa... image

568: 10ct white gold mystic topaz, gem set dress ring,

Estimate: 400 AUD - 450 AUD
Sold:500 AUD
New Zealand nephrite carved... image

570: New Zealand nephrite carved leaf brooch along

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
9ct yellow gold cubic zirco... image

571: 9ct yellow gold cubic zirconia set toe ring,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Continental silver shell ca... image

572: Continental silver shell cameo brooch depicting

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Sterling silver & gold plat... image

573: Sterling silver & gold plated ruby, cubic zirconia

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:45 AUD
Sterling silver antique buc... image

574: Sterling silver antique buckle bangle dated

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:320 AUD
Sterling silver & gold plat... image

575: Sterling silver & gold plated ruby cubic zirconia

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:90 AUD
Erst Wilder black & white f... image

576: Erst Wilder black & white fox brooch

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:90 AUD
Erst Wilder retro inspired ... image

578: Erst Wilder retro inspired possum brooch

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD