Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Sterling silver pearl & dia... image

520: Sterling silver pearl & diamond dress ring

Estimate: 200 AUD - 250 AUD
Passed
Sterling silver gold plated... image

521: Sterling silver gold plated pearl & diamond

Estimate: 120 AUD - 160 AUD
Sold:140 AUD
Sterling silver gold plated... image

522: Sterling silver gold plated garnet & diamond

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:100 AUD
Sterling silver turquoise &... image

523: Sterling silver turquoise & coral inspired

Estimate: 70 AUD - 140 AUD
Sold:30 AUD
Oriental cross & gold bless... image

524: Oriental cross & gold blessing protection

Estimate: 60 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver charm padlo... image

526: Sterling silver charm padlock bracelet

Estimate: 100 AUD - 120 AUD
Sold:120 AUD
Sterling silver banded agat... image

527: Sterling silver banded agate faceted beaded

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Passed
9ct yellow gold gents signe... image

528: 9ct yellow gold gents signet ring with a plain

Estimate: 80 AUD - 100 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver marcasite s... image

530: Sterling silver marcasite set Scottie dog brooch

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:70 AUD
2 brooches - one sterling s... image

531: 2 brooches - one sterling silver

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Sterling silver marcasite &... image

532: Sterling silver marcasite & carnelion set cat form

Estimate: 100 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
Set to incl. a sterling sil... image

533: Set to incl. a sterling silver created pink

Estimate: 160 AUD - 200 AUD
Sold:180 AUD
10ct white gold gemset dres... image

534: 10ct white gold gemset dress ring comprising

Estimate: 360 AUD - 400 AUD
Sold:260 AUD
Pair of 10ct white & yellow... image

535: Pair of 10ct white & yellow gold sapphire &

Estimate: 280 AUD - 380 AUD
Passed
10ct white gold amethyst & ... image

536: 10ct white gold amethyst & diamond dress

Estimate: 450 AUD - 550 AUD
Passed
Victorian Gutta Percha lock... image

537: Victorian Gutta Percha locket c.1890, length 5.5cm

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:110 AUD
Tested silver ornate 4 pane... image

538: Tested silver ornate 4 panelled bracelet,

Estimate: 100 AUD - 140 AUD
Passed