Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

18ct white gold princess cu... image

459: 18ct white gold princess cut diamond dress

Estimate: 1,500 AUD - 2,000 AUD
Passed
Sterling silver cream ename... image

460: Sterling silver cream enamel pendant on a

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:100 AUD
Garnet set hinged bangle co... image

461: Garnet set hinged bangle comprising of 32 oval

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:280 AUD
Outstanding natural amber n... image

462: Outstanding natural amber neck piece,

Estimate: 2,000 AUD - 3,000 AUD
Sold:1,500 AUD
18ct white gold marquise se... image

463: 18ct white gold marquise set diamond dress

Estimate: 1,500 AUD - 2,000 AUD
Sold:1,300 AUD
Victorian silver & white me... image

464: Victorian silver & white metal ornate beaded

Estimate: 140 AUD - 180 AUD
Passed
Set to incl. a sterling sil... image

465: Set to incl. a sterling silver curb link chain,

Estimate: 80 AUD - 130 AUD
Sold:90 AUD
Delightful sterling silver ... image

466: Delightful sterling silver amber large pendant,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:170 AUD
Silver plated multi gem set... image

468: Silver plated multi gem set cuff bangle,

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD
Ladies 14ct ruby set cockta... image

469: Ladies 14ct ruby set cocktail ring, c.1970s,

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:300 AUD
Sterling silver 1905 engrav... image

470: Sterling silver 1905 engraved medal on a 9ct

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Passed
9ct yellow gold gents shiel... image

471: 9ct yellow gold gents shield shaped signet

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
18ct white gold diamond mou... image

472: 18ct white gold diamond mounted dress ring,

Estimate: 300 AUD - 500 AUD
Sold:180 AUD
Sterling silver peridot set... image

473: Sterling silver peridot set tennis bracelet,

Estimate: 200 AUD - 250 AUD
Sold:180 AUD
3 tested silver bell charms image

474: 3 tested silver bell charms

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Wonderful sterling silver a... image

475: Wonderful sterling silver amber set floral

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:260 AUD
One loose emerald cut ameth... image

477: One loose emerald cut amethyst, approx. weight

Estimate: 70 AUD - 90 AUD
Sold:60 AUD
Dyed red coral multi beaded... image

478: Dyed red coral multi beaded bracelet on a

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Passed