Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Georg Jensen sterling silve... image

410: Georg Jensen sterling silver compote,

Estimate: 1,000 AUD - 1,500 AUD
Sold:800 AUD
Antique sterling silver vis... image

411: Antique sterling silver visiting card case,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
Late Georgian sterling silv... image

412: Late Georgian sterling silver teapot,

Estimate: 1,000 AUD - 1,500 AUD
Sold:1,000 AUD
Small pair of silver tongs,... image

413: Small pair of silver tongs, scissor style with

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:60 AUD
An early 20thC arts & craft... image

414: An early 20thC arts & crafts hand mirror,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:70 AUD
Antique sterling silver cig... image

415: Antique sterling silver cigarette case, engine

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:70 AUD
6 x butter knives each with... image

416: 6 x butter knives each with a similar sterling

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:25 AUD
Georg Jensen, suite of cutl... image

417: Georg Jensen, suite of cutlery, sterling silver,

Estimate: 4,000 AUD - 6,000 AUD
Sold:3,100 AUD
Gents Longines wristwatch, ... image

418: Gents Longines wristwatch, goldplated bracelet

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:400 AUD
Ladies Citizen Eco-Drive wr... image

419: Ladies Citizen Eco-Drive wristwatch, mother of

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
As new, ladies wristwatch s... image

420: As new, ladies wristwatch set with Swarovski

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Antique, sterling silver ca... image

423: Antique, sterling silver cased pocketwatch,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:90 AUD
Vintage H.Moser & Co. milit... image

424: Vintage H.Moser & Co. military wristwatch, c. WWI,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:200 AUD
Ladies bracelet wristwatch ... image

426: Ladies bracelet wristwatch by Guess, double

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Passed
Vintage gents Clinton wrist... image

428: Vintage gents Clinton wristwatch, mechanical

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:110 AUD
Citizen gents wristwatch, g... image

429: Citizen gents wristwatch, gold plated bracelet

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:30 AUD