Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Set of 10 Victorian firepla... image

371: Set of 10 Victorian fireplace tiles, note: same

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
Collection 35 matching Vict... image

372: Collection 35 matching Victorian fireplace tiles,

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:110 AUD
Set of 5 German art deco ki... image

373: Set of 5 German art deco kitchen canisters,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:80 AUD
Vintage set of Coronet beam... image

374: Vintage set of Coronet beam balance scales for

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Vintage Kriesler brown bake... image

375: Vintage Kriesler brown bakelite cased valve radio,

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
Large qty of antique prepar... image

376: Large qty of antique prepared glass laboratory

Estimate: 80 AUD - 150 AUD
Sold:140 AUD
Vintage binocular microscop... image

377: Vintage binocular microscope by SNS, complete

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
Antique wall telephone comp... image

378: Antique wall telephone complete with twin bells,

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:500 AUD
Vintage cream bakelite dial... image

379: Vintage cream bakelite dial phone, note: small

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
Rare timber cased watchmake... image

380: Rare timber cased watchmaker or jeweller's

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:120 AUD
Antique American shelf cloc... image

381: Antique American shelf clock, timber cased,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Vintage German mantel clock... image

382: Vintage German mantel clock made by Tuba

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Vintage Haller anniversary ... image

383: Vintage Haller anniversary clock, German made,

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
An original French art deco... image

384: An original French art deco 3 piece clock

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:320 AUD
Vintage British aneroid bar... image

386: Vintage British aneroid barometer, circular form

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Small Schatz German anniver... image

387: Small Schatz German anniversary clock,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Ornate ceramic cased wall c... image

388: Ornate ceramic cased wall clock, West German

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:150 AUD
Vintage retro mantel clock,... image

389: Vintage retro mantel clock, Chinese made,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD