Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Wilkinson art pottery vase ... image

330: Wilkinson art pottery vase with a blue lustre

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:25 AUD
Studio pottery vase, square... image

331: Studio pottery vase, square form, on splayed

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:170 AUD
N. Broughton, studio potter... image

332: N. Broughton, studio pottery vase, with applied

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Studio pottery vase, initia... image

334: Studio pottery vase, initialled to base & dated

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:30 AUD
Wembley ware Irish pottery ... image

335: Wembley ware Irish pottery dish with a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Passed
Vintage set of painted plas... image

336: Vintage set of painted plaster figurines, 'Snow

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:40 AUD
Carlton ware novelty soap d... image

338: Carlton ware novelty soap dish in the form of a

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Pair of wall sconces, hand ... image

339: Pair of wall sconces, hand painted ceramic

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:150 AUD
Pair of early 20thC Japanes... image

340: Pair of early 20thC Japanese pottery vases,

Estimate: 30 AUD - 60 AUD
Sold:30 AUD
Part Royal Doulton coffee s... image

341: Part Royal Doulton coffee service 'Moss Rose',

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:120 AUD
Royal Doulton figurine, 'Bo... image

342: Royal Doulton figurine, 'Bon Appetit', HN2444,

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Moorcroft pottery vase, bal... image

343: Moorcroft pottery vase, baluster shape with pink

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Sold:250 AUD
Hummel figurine by Goebel, ... image

344: Hummel figurine by Goebel, model no. 328,

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:40 AUD
3 various Hummel figurines ... image

345: 3 various Hummel figurines by Goebel, incl.

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Part Shelley tea service in... image

346: Part Shelley tea service incl. a milk jug, sugar

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:220 AUD
European porcelain ceramic ... image

347: European porcelain ceramic framed wall mirror,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:100 AUD
Bunch of ceramic headed flo... image

348: Bunch of ceramic headed flowers, 16 in total

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Good quality 4 piece silver... image

349: Good quality 4 piece silver plate tea & coffee

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD